Saturday, 25 February 2012

aCtiVe DengAn diAri sAhabaT blOggER

                                                     jd follower u all????
                                                    ok but then u all follow me back ok?
                                                    http://shaerfatwa.blogspot.com
ni lah kan diari blogger KITE. .peace yoo!suke kawan2 kt group ni..xsombong...


                                                 ni lah ayat2 ak kat diari sahabt blog tu. .
                                                 best tau ble ade join group cmtu. .sbb nyer. .
                                                 kite dah ade fren yg sekelapa  sekepala cm kite. .
                                                so just sign in fb>shabat diari blogger>pastu post je entry 
                                               yg kite baru2 update kat blog tu. .t org mesti bace pyer. 
                                                  .(ceh!confident je kan)
                                                   hope cm tu la.wawa un baru je lagi dlm blog ni.
                                                 .baru nk memaju kan dri.
                                            but for 1month from now. .dah xboleh sgt nk update always.
                                             sbb bz nk FINAL 
                                           EXAM. .grr~~seram. .doakan wawa ek. .
                                                                   (^_^)

Sunday, 19 February 2012

badminton!! 18 februari 2012

huhui. .2 ari wawa x update kan. .tp xde sape un prasan wawa x update due arii .kan2?=(
ok..never mind. .wawa nk ckp. .smlm wawa jumpe abg yg wawa suke tgok tu .haha
nak tau xsape???



            jeng. .jeng. .jeng. ..ni diee. .
haa!!ramai kan. .xtau laki yang mane kan. .crik laa. haha .
hehe. .xdelah. .wawa bgtau pyer. .
dy yg tgah pgang pingat tu. .name dy????
nak tau name dy????
ney ley bgtau. .
hehe. .
yg pasti duwa suke tgok CARE DIE YG BERTENANG tu je .
xde suke betol pon ek. .
harap maklum. .
eh!sape lak ni yg terupload ni???
aduhai. .kene story lg la kan sape yg wawa upload ni kan .
hehe. .ni kan. .
HARRY POTTER TIRUAN. 
wawa la pgil dy harry potter tiruan. .
sbb ape tau.dulu dy pakai spec mate bulat. tu la pgl harry potter. .skg xpgl dah .coz dy dah tka spec. 
=( . .


ni adelah. .eh!wawa xciter abeh kan pasal badminton.title badminton tp sibuk cter sal laki.haha.. ok2. .. .wawa ade tournament time 18 februari 2012 semalam. .wawa jd urusetia. 
tp sibuk pgang camera je.gambar sne, gmbr cni. .hehe .tp xsume gmbr la wawa tgkp.sesaje je tu.  
ade gaye x??
peace!!(^_^)

tu je nk cter sal admire wawa. 
tp dah x admire dah. coz laki yg wawa suke tgok tu wawa dah story kat sni. .xnk admire dah. teet!!coz
ade yg admire wawa time kat tournament tu .haha.xdela2. .grau je. . 
kbai!

Thursday, 16 February 2012

sudah takdir begitu. =)

its hard to say what i feel rite now. everytime i miss him so much, .but how about him .still him remember me. hurm, ,i dont know at all. the thing that i just want to say is. .i miss him so much. .setiap hari tgu msg dier .but, ,nothing dear..

i need to break my heart fully for him. .but i cannot to do that. .because i dont want  lie to myself.  i feel that pain. .and its so hurt. .dah banyak wawa skit kan hati org laen and i feel bad to them. .HANYE KERANA TOK MEMILIH DIER WALAUPUN DIER XPERNAH NK KEMBALI PADA WAWA.

NOW. IM VERY SUFFER FOR HIM..ALL FOR HIM. .SOMEONE PLEASE,MAKE ME FORGET HIM .I DONT WANT TO REMEMBER IT AGAIN N AGAIN.

AMAR IBRAHIM. .GO OUT FROM MY HEART AND MY LIFE , BECAUSE IM NOT FOR U .. .N U R NOT FOR ME ALSO. . .

. .aku dah perit kerana kau!!!


k bai. .

Wednesday, 15 February 2012

hari-hari bosanku. .~~lallalala

                                huuiii. . . .. .sok ade test. .
                                tp malas nk stdy. .time stdy un sempat berposing lg. .
     lalalalalal~~~~

k baaaaii. .=)

Tuesday, 14 February 2012

huhu. .letih la. .xmenjadi jugeee. .

hai sume. .hehe. .letih la mlm ni. .actually byk asignment nk kene buat. tp nape ntah. .wawa ni sibuk jer nk edit blog ni.tp xla chantek2 un kan?stress jer. nk edit gambr lelawa un xpass. sedih. .sesape yg tau nk potong pic ekot bentok yg kite mau??!angkat kaki. .larh.. xde ker. .sedih. =(..sume turun kaki .xper2.t lau sesape tau. .bgtau ek.coment2 la kat chat box sbelah ni k. .wawa sedia untuk jd mentor. .eh!silap. .mentee. .hehe. .xpela2. .xjd ape yg wawa nk wat tu un xpe la.asal kan wawa dah usehe. .kan tangge kejayaan kan.dpt tangge un jd la.dri xdpt pape.hehe. anyway. mate dah ngntuk sgt sebenr nye ni. .tp nk berceloteh jugak even menaip saje.hee~~. .SO. bace je la eh. .xpe kan...??xkire2. .xpe2kan jgak.dulik ape. .korang nak tau .even xde saape msg wawa ari ni. wawa ase epy j .sbb..wawa dah ade blog. .so.pape wawa nk create.wawa pnyer suke.  .yg penting anak si pakcik salim ni epy. .huhui. .epy sgt nieh. .hihi. .
harus lah epy ..tgok muke tu.pakai tdung un selebet je
haha. .pas wawa edit blog ni kan.1 ari ni je wawa dpt 3 follower bru,even baru 3 follower 1 hari. .wawa ase sonok.coz nmpk la ade gak org bce beloggg wawa yang ntah ape2 ni .=(. .xper. .hari demi hari. .akn ku improvekan blog ku yg x seberape ni. k la.ni je kot wawa nk storestory mory. t esok wawa post baru..pasl. urm. .pasal ape2 la.kot2. .mlm ni mimpi petera raje ker. .t esok wawa update yer. .xnk update kat facebook dah. .coz. .nnt ade org kate wawa ni jiwang2 je tiap hari. tacink ngn kawan2 yg ckp tu. huhu.. k la.nantok gler tahap cipan tapir ni.hehe. .daaaa. .n9. .
  .

Monday, 13 February 2012

29 november 2011 sehingga kini. . .

berpisah jua-ziana zain ..cer try google .bce liriknyer. sedih kot. hmm .dari tarikh yg wawa dah mention kat title atas tu kan. .smpi ble2 pon .wswa xkan lupe tarikh tu .tarikh yg ckup memberikan kenangan pahit gler cam hape dalam hidop wawa,,seorang lelaki yang bernama A*** .xley nk mention laname tu.saket hati. .ok .kte pgl dy mat A ek .ade la name skit. .hm.mat A ni. .ex wawa dlu. .ade bace x entry2 wawa b4 thes..?ha?blom?nape lom?bce la dlu. .bru la paham ape yg wawa nk story2 . .coz ini boleh kate sambungn crte nye la ni. .hmm. k la..xpe2. lau xbace un xper.. coz ape yg duwa nk cter ni pon mybe korang akan paham sepaham2 nyer kot. .coz crite ni. betol2 menyakitka hati dan nurani wawa. .(ceh!ayat. jiwang gler)
   mat A ni dlu ex wawa yg pling wawa syg sgt456765332. .byk kan sgt nyer. .mang SGT la kn. hurm. wawa kenal dy . lame sgt. .dri wawa dajah 6 lagi. wawa suke kat dy time djah 6 tu.cam ne wawa ley suke un xtau la. sampi la wawa form 5 .awl form 5 tu. .wawa couple la ngn dy. .pastu kan. .sepanjang2 tarikh ktowang couple tu kan .setaun awl tu.bahagia la kan,coz.biase la. time tu kan dak skolah dapt lak wawa dok asrama.so xbwk fon la.. topik nk gadoh tu mang xde la kan lau jmpe.jus topik rindu, ,.manje2 ni ade la. .pastu kan.after wawa abeh SPM. wawa dpt sambung stdy . uitm. .wawa pg la. .time ni. .dah setaun bape bulan ntah kan ktowang couple.da lame la kan. keje ktowang asek nk bergadoh jer. wawa sndri xphm kenpe ktorang asek bergaduh jer. .mang la kan. dah la dok u. .pastu bercinta ,gado2 je plak.hmm.langsung la xbley nk focus stdy ,,coz asek nk melayan rajuk dy je kan.BETOL2 SEDIH. coz nk kite je pjuk dy, ,wawa makn ati gak ngn dy tu.tp wawa sabar je. coz pk kan syg td tu. .hmm. .ape pon sabar je la~~~. .sampai 1 mase ni kan. .tbe2 dy mle nk wat prangai hape ntah. crik2 pasal xtntu hale.kate wawa xlayan dy la.ape la,.padahal kan weh. .biase la.hidop student.sepanjg mase je ke nk msg dy. .aduh. wawa un ade keje sndri.pastu setiap bnde nk kene report je kat dy, wawa bkn jenis yg cmtu, .wawa xthan la. tp wawa sabar je lg ngn kate2 dy tu.stil pjuk. .but, ,xley nk than lame lg. smpikan akk wawa ngah skit tenat un.dy xley nk paham.smpi akak wawa meninggal un .dy xley nk pham.aduhaii. .mang la. wawa dah xtahu nk ckp cmne time tu, ,wawa un minx break .tnpe pk2. .stress giler la time tu,Allah sje yg tau cam ne perasaan ni mase tu. .sampai la  1 mase ni kan,wawa ckp ngn dy, ,yg wawa nk stdy dlu .nnt wawa dah abeh stdy ,.kte kawen je la tros.. insyaallah. .jodoh xkemane.mang.dy langsung xreply 2mgu msg wawa..wawa da ckp wawa syg dy lg time tu,. juz ptus nk kan ketenang je time tu ,coz dy mang xley langsung nk paham wawa. tu la wawa cm tu. pastu xlame pastu. .wawa dpt tau yg dy ade couple bru. then dy bg msg kat wawa pnjang lebar .ckp kat wawa yg dy da ade org baru dlam edop dy. .
     yaAllah. time tu kan.mang Tuhan saje la yg tau cmne berkecai. berderainye hati ni. .hm.mudah sunggh dy beralih arah. .mane syg dy kat wawa, mane cinte dy kat wawa. .ops!lupe nk ckp 1 bende ni. .b4 dy couple ngn org tu dy ade tyer wawa yang wawa nk x dy tgu wawa smpi abeh stdy.o dy crik org laen jr, patot ke wawa jawap?padahal b4 tu. wawa dah penah mention. wawa nk focus dlu stdy. .WAWA SYGKAN DY LG,CINTA WAWA KAT DY XPENAH ELANG.but. .dy ley tyer soalan gitu kat wawa. hey mat A!lau ko bntol syg kat wawa ko xkan tyer cmtu la. hmm. .
 mang wawa sedih xterkate la kn.aduhai..wawa kat sni.pyer la tgu msg dy pjuk wawa ke.ape ke.tp x.msg2 .ckp sal dy ade org baru.ape kes, mang la kan.hati dy tu cm ape un wawa xtau. n now .dy ngah berbahagia kot ngn org tu.xde dah nk egt wawa coz dy kate kat wawa org tu pndai layan dy. .hmm.xcam wawa.ok la mat A.ape2 je la. wawa dah fed up edop bercinta ngn org cm dy.perasaan mudah berubah.mane semua elang jnji ko. ish!,malas la wawa nk marah2 kt blog ni. .yg lepas 2 lepas la.yg pasti wawa nk ckp kt cni. .walau cmne pon.wawa stil syg kn dy. .xde laki len lg yg mampu wat wawa lupe kan dy. wawa harp pas ni.adelah seseorg yg diciptakan Allah dtg tok merawat luka yg tercalar dihiris2 parang ni.hmmm .k  la tu je nk story,daaaa~


"SETIAP MASA AKU MERINDUKAN MU WALAUPUN KAU TIDAK MENGINGATI KU"

yes!da dapat balek blog ak ngan skinnyer yg cantek. .

u all'ss. rindu nyer .da lame x post entry kat blog .urm.byk sebenar nyer wawa nak cter kat sni stelh 2 bulan lebh la wawa x update kat blog ni gare2 wawa lupe password n blog nye xlawa.hee~=P. .anyway .. .wawa nak story ni pasal . .macam mane wawa dpt design blog yg chantek2 ni. .(chantek ke?)hehe. .simple. .but nice. .hehe. .ni sume hasil editing by  http://misskamalia.blogspot.com. .iaitu kakak angkt wawa yg sangat baek hatinye coz tolong wawa edit blog tu . .sebelum tu ade dah blog. .byk dah tulis2 . .conteng2 kat blog tu. .tp time nk tuka tmplatenyer je .terpadam. .geram jer. .grrr~~tu la. .mlas nk tuka sndri dah .suh akak wawa jer yg wat . coz dy pandai gak bab bende jadah2 ni. .hehe. .t kang lau wawa edit .ntah ape2 kang kua nye,sat g elang lg .xjd plak novel cinta wawa yg dah berkurun lame wawa create kat blog. .hehe .n after thes. .wawa salu la update pasal dri wawa nk sal ape2 je yg wawa nk citer kat sni. .ley kan. .??korang bace kan?bace la. .bace la. wawa suke org bce wawa pyer story. n bg respond. cam best je. .hehe .kan boleh comment2 kat bwah tu kan. .komen tau, jgn lupe. .=P. .k la.ni je nk cakp kot kat post ni. tp ats ni .ade post lg tau!xsabar nk update post banyak2. .yeah!!!. .