Sunday, 12 August 2012

kad raye zaman moden . .


assalamualaikum to my parents ,brother and sis..
duwa ni. .=). .nak minx maaf sempena bulan yang mulia ni. .**padahal lagi semgu nk raye kan** excited.
maafkan la kesalahan adik mu ini and anak mu ni..sesungguhnya sepangjang tahun 2012 ni .bayak sgt la dose sye pade kamu semua, hik2..jgn la simpan2 marah ,o dendam o whatever dlm hati. .kte kan sekeluarga. .haha. .**mulia gitu ayat nyee**
alaah. setakat duwa minx 6-70 hinggit blnaje adeq ni .ape salah nye kan. kate adek bradik. .duet kamu duit saya. .duit saya. .duit saya. .hahaha. .=P
minx maaf awl ni bkan hape. .duwa tau korang nk amek mase nk maafkan duwa yang byk dose kat korang nieh..haha. at least semgu cukup kan nak maafkan. pg raye dah lembut hati dah boleh maafkan.haha. .=).sengal. ..k la.raye ni. byk la sikit duit nyerr~~. ni same jee. .~~nilai matewang makin lame makin kecik tau >< .hehe~~~. .bukn ape.duwa nk bli ubat duwa .bkn nk buat hape pon. .untuk kesihatan ,**nnt aku kawen ,nk cantek la skit muka..xde la terok mak andam nk solek. .#even lame lg nk kawen,persiapan awl##hihi**kesian la kat adeq korang ni. .='( ....k la. ni je nk ckp .maafkan k .ok?n duit raye xmau tangguh2 tau. egt. haha. .k bai!!

give away nasz. ole-ole dari thai ..



assalam. .
dah lame jugak rase nyer xjoin GA ni .sbb jarang on9 sblum ni tp penah join segmen dri bloger yg same ni .
jom la korang join. .elang kan boring je ..mane2 la tau .dpt ole2 dri thai tu ke .haha. .
daa~~

Wednesday, 8 August 2012

rindukan Arwah. .

wah. .raye dah nak dekat ni. .semangat je ni. .*padahal puasa un xpenuh**=='
ah!lantak la.asal kan kite raye jgak. .tp raye taun ni .xbest dah cm sblum2 ni. .sbb dah elang sowang kakak dalam adik baradik ni. .sob.sob. .die baru meninggal 29 november lepas.sedih laa.bile teringat kat dy..mengalir airmate. .biase kalau nak raye dy la yang paling excited skli..dy la yg baju cm mak datin.dy la yang suke ajak kitowang beraye je~~~ xsudah.urm .=( . .taun ni..sape nk jd cm mak datin ,sape yg nak epy2 ngn kitowang ag .sedih sgt2~~anak2 dy mesti rindu kt dy*yela tu kalau egt kat mak nye,,sbb sume kecik2 lg. .** dy ade 4 org anak yang die tinggalkan ngn suami dy.. skang ni xtau la cm ne kehidupan dowang.harap ok2 jee..
''ayong,dania,aqil n syaurah..dah besar nnt .. jgn lupa diri yer. egt sape yang melahirkan kowang. .salu2 la ziarah kubur mama tu. .acik minx maaf sbb lame x jenguk kowang..bukan xnk jenguk.tp kn ade mammy kn?bia la mammy yg jage n tgok2 kan kowang. .sape la acik ni.''*ayat sedih je kan . .=(
xpe la..ape2 un. .semoga roh nya dicucuri rahmat. .bukan duwa nk heboh kat sume org pasal ni.. cume sejak kebelakangn ni. duwa salu sagt teringat dy. .hmm.dy la kakak yang pling sporting skli pasal kisah chenta duwa.hee~~ad lg la kakk duwa yg sporting ag skng. .SHADATUL AKMAR .tp kene pade angen dy la nk story ape2 un. hehe..bile kene time puting beliung dy ,.xpasal je ko kne maki nnt tau.haha. .arghh!!rindu-rinduan la ngn arwah. .waa~~ .i miss her so much .~~ kalau dy ade kan seronok .tp nk wat cm ne. duwa cm ni. .cm xterima takdir je kan .ish!!!kowang ni. .bukan cm tu. .duwa trime sume bende yg nk jd .sbb ni sume kn ujian Allah.lgpun dah mmg ajl ketentuan nye nk pergi dulu .sape boleh halang. .?kite yg hidup ni je la..kene sentiase beringat. .bia nnt kite mati xde la derite pedih medih. .duwa dah nmpk dah wajah akak time dy dah meninggal . .bersinar je.senyum lak tuh. .hurmm. .cm ne la kte nnt kn?at least kte dah tau dy cm ne kt sne. .kite ni ha?yg asek wat dose je???ape ke cter nye nnt?hurm .dripada duwa bebel2 byk sgt kt cni . .bek duwa stdy .haha. .k la.ni je nk share kli ni. .laen kali duwa post yg xsedih2  .=).
peace~~~~